Política 13/06/2019

PSOE i MÉS per Palma insisteixen a Podem perquè formi part del govern de Palma

El socialista José Hila assegura que s'ha fet una oferta "generosa" al partit morat

Maria Fuster
2 min
PSOE i MÉS per Palma deixen clar que volen que Podem formi part del govern

PalmaMÉS per Palma i PSOE han insistit aquest dijous que volen que Podem formi part del govern de Palma. L'ecosobiranista Antoni Noguera ha animat les bases del partit morat perquè aprovin l'entrada en el govern municipal perquè considera "necessària" la presència de la formació liderada per Alberto Jarabo. Per part seva, el socialista José Hila, futur batle de Palma, ha indicat que vol ser batle amb un equip de govern "ampli".

Hila ha qualificat de "generosa" l'oferta que s'ha fet a Podem. En cas d'acceptar-la, el partit morat es faria càrrec de Promoció Econòmica, Ocupació i Comerç, Igualtat i Joventut, Migració i Drets Civils, Salut, Consum i Benestar Animal. L'oferiment inclou una part de Funció Pública, en concret Govern Interior, dos districtes de Palma i el càrrec de portaveu quatre anys.

D'altra banda, Noguera ha negat les acusacions que MÉS i PSOE hagin estat deslleials mb Podem. "Vàrem plantejar un pacte continuista i vàrem arribar a un acord amb la proposta que va fer el partit socialista. Ells volen estirar per aconseguir més. És lícit, tothom ha utilitzat les seves eines per negociar", ha afirmat.

Les bases de MÉS per Palma i del PSOE han ratificat els acords programàtics i el repartiment de càrrecs aquest dijous en assemblea.

PSOE i MÉS per Palma deixen clar que volen que Podem formi part del govern

L'actual batle en funcions i futur regidor de Benestar Social i Cultura, Antoni Noguera, destaca que "les línies verdes de MÉS per Palma formen part de l'acord programàtic" que Cort durà a terme els pròxims quatre anys. "Estam satisfets, hem arribat a un gran acord en temes que hem proposat amb relació al sostre en els creuers, a l'habitatge, al trambús i també pel que fa al tram 1 del segon cinturó, el qual es revisarà. Es plantejarà una mobilitat més sostenible i l'eliminació del tram 5".

stats