Política 09/01/2021

El PSIB es reuneix per Miracle

El secretari d'Idees, Programes i Formació del partit, Javier de Juan, ha presentat la nova seu virtual dels socialistes

Ara Balears
1 min
El PSIB-PSOE es reuneix per Miracle

PalmaEls socialistes han reunit aquest dissabte, de manera telemàtica, càrrecs públics i agrupacions locals per presentar-los la nova seu virtual del PSIB-PSOE, que han anomenat 'Miracle' i estarà disponible a principis de febrer. Avui s'ha presentat la manera d'accedir-hi a través de la web.

El secretari d'Idees, Programes i Formació del PSIB-PSOE, Javier de Juan, ha explicat que aquesta nova aplicació és una mostra més de la voluntat del partit d'adaptar-se a una "realitat canviant". La idea és que l'activitat "no cessi", i un dels objectius és que a través de Miracle es pugui fer "tot el que es feia a la seu presencial". Així, entre altres eines i continguts, aquesta "seu virtual" disposarà de l'agenda del partit, 'sales' de reunions, espais per fer propostes... Càrrecs, militants i simpatitzants podran utilitzar Miracle.

El PSIB-PSOE es reuneix per Miracle

"Volem estendre la participació del partit, aprofitant les noves tecnologies, que permeten que sigui tot més democràtic i participatiu", ha dit De Juan, que també ha anunciat que el projecte ja estava en marxa abans de l'esclat de la pandèmia: "Al partit ens interessa aquesta nova fórmula de participació i democratització de la política".

Així mateix, el secretari d'Idees, Programes i Formació ha aprofitat que tenia la paraula per donar suport a les noves mesures del Govern balear: "Són restriccions dures i complicades, però la seva finalitat és salvar vides i intentar que la situació dels hospitals no empitjori més".

stats