Política 04/11/2019

El PSIB diu que els pressupostos del Govern són "prudents" i "rigorosos"

La portaveu de la formació, Silvia Cano, ha afirmat que 7 de cada 10 euros "seran destinats a Habitatge, Educació, Sanitat i Serveis Socials"

K. O.
1 min
El Parlament balear

PalmaLa portaveu parlamentària del PSIB, Silvia Cano, ha afirmat que els pressupostos del Govern de 2020 són "prudents" i "rigorosos", i ha assegurat que 7 de cada 10 euros "seran destinats a Habitatge, Educació, Sanitat i Serveis Socials".

Cano ha valorat positivament que, malgrat que el govern espanyol estigui en funcions, "hàgim estat capaços d'aprovar inicialment uns pressupostos que pensen, sobretot, en les persones més desfavorides", ha dit la portaveu. "El nostre model, en contra del del Partit Popular, va sempre dirigit als més dèbils", hi ha insistit la socialista.

La portaveu del PSIB ha demanat a la resta de partits que donin suport als pressupostos perquè "són els pressupostos de la fiabilitat i l'estabilitat". Ha afegit que la taxa d'atur a les Balears és la més baixa d'Espanya i que "el benestar és compatible amb els pressupostos que presentam", ha dit.

stats