Política 28/01/2019

El PSIB retreu al PP que es preocupi més del bufet del Parlament que del benefici dels ciutadans

La socialista Maria José Camps destaca el fet que el Govern vagi més enllà de les exigències europees en matèria de residus

M.ll.
1 min
La portaveu adjunta del PSIB, Maria José Camps.

Palma"El PP només es preocupa per saber si hi haurà bufet o no al Parlament, mentre que nosaltres feim política per aprovar lleis en benefici dels ciutadans". Així ha respost aquest dilluns la portaveu adjunta del PSIB, Maria José Camps, a les crítiques del PP respecte del nombre de lleis que s'aprovaran al Parlament aquest dimarts (6 en total).

Camps ha explicat que les lleis que es debatran demà en el ple són "fruit d'un llarg procés" de treball per assolir el màxim consens possible. A més, la portaveu també ha destacat que aquest dimarts està previst que hi hagi una sessió de control al Govern d'unes dues hores de durada, "cosa que no es permetia l'anterior legislatura".

Quant a l'aprovació de la llei de residus, Camps ha destacat el fet que el Govern vagi més enllà de les exigències europees en matèria de residus. "Només governs progressistes i d'esquerres aposten per la sostenibilitat", ha dit, a més de retreure al PP que "sempre arribi tard en mesures de sostenibilitat".

stats