Política 07/03/2018

El PSIB i Podem fan costat a MÉS per les citacions del cas Contractes

"Encara esperam que el PP doni la cara", ha dit la diputada socialista Bel Oliver

Jaume Ribas
1 min
Albert Jarabo i Bel Oliver aquest dimarts al Parlament / ISAAC BUJ

PalmaEls socis de MÉS, els socialistes i Podem, han mostrat avui suport als cinc excàrrecs de MÉS citats a declarar com a imputats pel cas contractes. La diputada del PSIB Bel Oliver ha defensat que "en el seu moment ja es varen assumir responsabilitats polítiques" i ha volgut recordar que els responsables de MÉS varen comparèixer al Parlament a petició pròpia i varen contestar totes les preguntes. Així mateix, Oliver també ha volgut oferir "respecte i col·laboració a la justícia" i ha criticat el Partit Popular: "Encara esperam que el PP doni la cara pels seus casos".

Per la seva banda, el portaveu de Podem, Alberto Jarabo, ha manifestat el seu "respecte al procediment judicial" i ha valorat que totes les persones implicades "ja hagin sortit del Govern". El portaveu del partit morat s'ha donat per satisfet perquè "vàrem ser molt durs quan demanàvem que el govern quedàs net de qualsevol sospita i finalment així ha estat".

Aquest dimecres s'ha conegut que cinc excàrrecs de MÉS han estat citats com a imputats i hauran de declarar els dies 17, 18 i 19 d'abril per presumptes delictes de prevaricació i tràfic d'influències. Els fets es relacionen amb l'adjudicació de contractes a l'empresa de Jaume Garau, el cap de campanya de MÉS a les eleccions de 2015, des de la Conselleria de Cultura i l'Agència de Turisme de Balears (ATB) per un total de 125.517 euros.

stats