Política 30/10/2018

El PSIB poleix la maquinària electoral "per ser el partit més votat a Mallorca"

El Consell Polític de la Federació dels Socialistes de Mallorca ha nomenat Miquel Àngel Coll responsable de la campanya electoral

Carles Tudurí
2 min
Reunió del Consell Polític dels socialistes de Mallorca.

PalmaEl Consell Polític de la Federació dels Socialistes de Mallorca s'ha reunit aquest dimarts per donar el sus a la campanya electoral i polir la maquinària "per ser el partit més votat de Mallorca", segons ha explicat la secretària general de la formació política a l'illa, Mercedes Garrido.

Durant la reunió s'ha aprovat el Comitè Electoral, coordinat pel secretari d'organització, Miquel Àngel Coll, que tindrà l'encàrrec de preparar i dirigir la precampanya i la campanya electoral. Cadascuna de les agrupacions triarà l'equip que ha d'afrontar les eleccions del pròxim mes de maig al Parlament, als consells i als ajuntaments.

"Ens trobam en una carrera de fons per arribar amb el partit totalment preparat per guanyar les eleccions. Som una de les forces amb més projecció pública. Tenim la capacitat de poder fer bones candidatures en l'àmbit local i ser la força més votada a Mallorca. Aquest és el nostre objectiu i per això hem de fer feina", ha explicat Garrido.

La responsable de Territori del Consell de Mallorca ha dit que "mentre alguns estan immersos en guerres de banderes i demagògies, nosaltres estam preparats per revalidar les majories d'esquerres i continuar governant aquesta terra per continuar definint la Mallorca que volem per al futur, perquè encara ens queda molt per fer".

El Consell P

A més, en la reunió s'ha aprovat una resolució per donar suport a les víctimes de les inundacions de Sant Llorenç i a tot el moviment de voluntariat que de manera molt altruista es va posar al capdavant de l'ajuda, segons ha explicat Garrido.

En el text de la proposta, els socialistes han destacat la "qualitat humana en la resposta a la tragèdia" des del primer moment, quan la societat mallorquina "s'ha implicat en les tasques de recuperació de la normalitat a la zona", per la qual cosa han manifestat "el més profund agraïment i orgull de comprovar que, davant l'adversitat, la generositat ha estat la resposta".

stats