Política 05/10/2020

El PSIB demanarà al Parlament que es contractin més docents

En una proposició no de llei, els socialistes també exigiran que es millorin les infraestructures educatives

Ara Balears
1 min
Les Balears, a la coa de                     la despesa en educació                 per habitant

PalmaEl PSIB ha registrat una proposició no de llei per instar el Govern a continuar reforçant el sistema educatiu i evitar que la pandèmia afecti la qualitat de l'ensenyament. La proposta, que es debatrà aquest dimarts en el ple de la Cambra, també insistirà en la necessitat de "continuar amb la contractació de docents i en la millora de les infraestructures educatives", segons ha explicat aquest dilluns en una roda de premsa el diputat Enric Casanova.

El socialista espera que la iniciativa rebi el suport de tots els grups, als quals ha demanat que "deixin de banda l'interès partidista i facin costat a l'educació com a eina de futur". Casanova ha defensat que cal continuar amb el procés de digitalització per assegurar la continuïtat dels processos d'aprenentatge en cas que la situació sanitària empitjori, però reiterant que l'objectiu és "garantir la màxima presencialitat possible".

El PSIB ha destacat en un comunicat que l'inici de curs s'ha produït amb normalitat mantenint les escoles com a entorns segurs per als alumnes i les famílies, i això es deu a "l'enorme esforç fet per tota la comunitat educativa durant els mesos previs al començament".

stats