Política 28/01/2020

El PSIB retira la petició perquè Javier de Juan comparegui davant el Parlament

El president de l'IMAS sí que donarà explicacions divendres en el ple del Consell de Mallorca

Ara Balears
1 min
El president de l'IMAS, Javier de Juan

PalmaEl president de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS) Javier de Juan, no compareixerà davant el Parlament per donar explicacions sobre l'escàndol d'explotació de menors tutelats per l'IMAS. El motiu és que el PSIB va retirar aquest dilluns la sol·licitud de la compareixença extraordinària de De Juan davant la Comissió d'Assumptes Socials, Drets Humans i Esports.

De Juan sí que donarà explicacions en el ple extraordinari del Consell de Mallorca d'aquest divendres. De fet, aquest és l'argument del PSIB per haver retirat la sol·licitud de compareixença: que no cal donar les mateixes explicacions dues vegades i que és el Consell de Mallorca qui té les competències en serveis socials de menors.

Malgrat que el PP també havia sol·licitat la compareixença de De Juan, sense el suport del PSIB no serà possible. De fet, Marga Duran ha acusat el president de l'IMAS d'"amagar-se per no assumir la seva responsabilitat" durant la compareixença de Fina Santiago davant la Diputació Permanent del Parlament aquest dimarts.

stats