Política 05/11/2019

Podem proposa apujar el salari mínim als 1.200 euros i una jornada de 34 hores setmanals

Lucía Muñoz: "Volem posar fi a la precarietat, que no ens permet tenir horitzó vital"

Maria Fuster
1 min
Lucía Muñoz, candidata de Podem al Congrés i i Beni Aguiló candidata al Senat

PalmaPodem ha presentat aquest dimarts les seves propostes en matèria laboral davant el Servei d'Ocupació de les Illes Balears. "Volem posar fi a la precarietat laboral, que no ens permet tenir horitzó vital, sobretot als joves", ha assenyalat la candidata del Congrés, Lucía Muñoz, qui també ha traslladat altres propostes estrella de la formació morada, com un salari mínim de 1.200 euros i establir una jornada laboral de 34 hores setmanals.

Muñoz creu que "el problema es podria solucionar derogant les reformes laborals del 2010 de Zapatero i del 2012 de Rajoy, i apujant el salari als 1.200 euros. Ens varen dir que no es podia, però vàrem veure que sí que es pot". La candidata també ha assegurat que tenen com a objectiu eliminar els contractes temporals de menys d'un mes que siguin de màxim de sis mesos. Aquesta mesura, segons la podemita, serà beneficiosa per a les Balears per tal de combatre la sinistralitat.

Beni Aguiló, candidata al Senat per Podem, ha manifestat la preocupació del seu partit pels pensionistes, les pensions dels quals no s'han revaloritzat durant anys. Un compromís que assumirà la seva formació.

stats