Política 24/04/2019

Company es compromet a reduir els retards en el torn d'ofici i a digitalitzar l'administració

El candidat del PP a la presidència del Govern s'ha reunit aquest dimecres amb representants de Col·legi d'Advocats de les Illes

Carles Tudurí
2 min
Candidats del PP en el Col·legi d'Advocats de les Illes Balears

PalmaEl candidat del PP a la presidència del Govern, Biel Company, s'ha mostrat aquest dimecres a favor de les reivindicacions del Col·legi d'Advocats de les Illes Balears, com la millora del torn d'ofici, "perquè s'han acumulat molts retards en els pagaments, i els barems que cobren han de corregir-se. A les Balears haurien de cobrar més que en altres comunitats autònomes i resulta que cobren menys”.

Company; la cap de llista al Congrés, Marga Prohens, i els candidats a la batlia de Palma, Consell de Mallorca i Parlament Europeu, Mateu Isern, Llorenç Galmés i Rosa Estaràs, respectivament, s'han reunit aquest dimecres horabaixa amb la junta del Col·legi d'Advocats de les Balears, encapçalada pel seu degà, Martín Aleñar.

Per posar fi al problema esmentat i a altres problemes de l'Administració de Justícia, el líder del PP aposta per “l'aprovació d'un veritable REB amb mesures fiscals, un nou sistema de finançament per compensar els sobrecostos de la insularitat i noves inversions per part de l'Estat en infraestructures. A més, apostam per la digitalització de l'administració perquè sigui més eficaç, més ràpida, i més en el món de la justícia perquè, si aquesta arriba tard, és menys justícia”.

Reforma fiscal

La candidata del PP balear al Congrés dels Diputats, Marga Prohens, ha assegurat que si el seu partit presideix el govern de l'Estat "tornarà 16.000 milions d'euros a les butxaques dels ciutadans i farà efectiva una baixada de 700 euros a l'any en impostos per a totes les famílies, davant la proposta del PSOE, que consisteix a apujar-los 1.000 euros a l'any".

Prohens ha visitat aquest dimecres el municipi de Manacor acompanyada per la candidata a la batlia, Maria Antònia Sansó, i des d'allà ha afirmat que "en les pròximes eleccions ens jugam molt més que un govern d'esquerres o de dretes, ens jugam el futur del nostre país ". Prohens ha afegit que "el PP és l'única alternativa real a Pedro Sánchez i l'únic partit amb les persones i la infraestructura necessàries per fer arribar el nostre projecte a cada racó d'Espanya, com feim avui amb aquest 'porta per porta' a Manacor, acompanyats per la futura batlessa del municipi".

En relació amb els debats que s'han duit a terme aquesta setmana a RTVE i Atresmedia, Prohens ha assenyalat que "hem pogut veure un Pablo Casado president del govern davant de tres representants de l'oposició. En ambdues ocasions, Casado s'ha mostrat sòlid, moderat i amb un projecte clar per a Espanya "i, en aquest sentit, ha destacat la revolució fiscal que proposa el Partit Popular, com va explicar aquest dimarts el líder de la formació.

Així mateix, la candidata a la batlia de Manacor, Maria Antònia Sansó, ha agraït la visita de Prohens i ha destacat "l'ambient de canvi que es respira al municipi" i "les ganes que el Partit Popular torni a governar a les principals institucions".

stats