Prohens reconeix que "el PP ha defraudat moltes vegades", però assegura que ha après dels errors

La candidata al Congrés ha partit aquest divendres cap a Madrid per participar en el tancament de campanya de la seva formació

La candidata del Partit Popular al Congrés, Marga  Prohens , ha fet aquest divendres la seva darrera crida al suport dels votants tot reconeixent que el seu partit "no ha fet sempre les coses bé" i que fins i tot "no ha estat a l'altura de les circumstàncies", però ha destacat que la formació ha après dels erros i que això és un valor.

Prohens , juntament amb la candidata al Senat, Maria Salom, i el número quatre de la llista del PP al Congrés per Balears,  Carlos  Martínez de  Tejada , han partit cap a Madrid per participar en el tancament de campanya del seu partit, en un acte en què esperen reunir 8.000 persones.

"Sabem que des del Partit Popular no hem fet sempre les coses bé. Que moltes vegades hem defraudat. Que no hem estat a l'altura de les circumstàncies, però hem après, hem après d'aquests errors", ha destacat, i ha insistit que l'experiència és un valor, "el valor de saber on hem travelat per no tornar a travelar".

Prohens  ha explicat que han tractat de fer una campanya en positiu, amb "més de 500 propostes per solucionar la vida dels ciutadans espanyols" i, tocant a les Illes, els principals àmbits d'interès, com el turisme, l'educació i els temes socials i fiscals.

Ha fet referència a les dades de l'atur del primer trimestre conegudes ahir i ha destacat que les Illes han superat la mitjana estatal de desocupats, fet que considera molt  greu, ja que  la comunitat és un motor econòmic. "O  enviam l'esquerra a l'atur o ells hi enviaran famílies, dones i joves",  ha subratllat. Segons la candidata, el vot de diumenge durarà quatre anys i dilluns només  Casado  o Sánchez podran ser presidents.

EDICIÓ PAPER 19/10/2019

Consultar aquesta edició en PDF