Política 20/11/2019

Prohens: "On és Pedro Sánchez? Des del PP continuam esperant la seva cridada"

La diputada popular ha afirmat que defensen la transició energètica, però "amb totes les garanties"

Ara Balears
1 min
Marga Prohens. / ISAAC BUJ

PalmaLa diputada electa del PP balear al Congrés, Marga Prohens, ha manifestat aquest dimecres en el programa 'Al Dia' d'IB3 que des del PP encara esperen la cridada de Pedro Sánchez: "On és Pedro Sánchez?", ha recalcat Prohens. La popular també ha fet referència al nou govern de coalició i ha destacat que "és preocupant" com hi ha respost la prima de risc i les empreses que ja han aturat plans de contractació.

Prohens ha parlat del fet que el Govern deixi en suspens la prohibició del dièsel a partir del 2025 fins que la legislació espanyola de canvi climàtic ho permeti: "Ja vàrem dir que quan es fa política de titular i darrere no hi ha una base jurídica, al final t'has de fer una autoesmena, com en tantes altres lleis. Defensam que s'ha de fer aquesta transició energètica però amb totes les garanties".

Per altra banda, la diputada ha explicat que no existeix cap crisi interna en la formació i ha recalcat que "tenim els típics problemes que tenen els partits quan són a l'oposició. No té res a veure en com estava el partit fa quatre anys, quan no hi havia motivació ni lideratge".

Quant a la condemna del cas ERO d'Andalusia, Prohens ha afirmat que "és una molt mala notícia per a la democràcia i per als partits polítics. Ningú no es pot alegrar d'aquesta sentència". Prohens ha afegit que "estam davant el major cas de corrupció" i ha demanat a Sánchez que "doni la cara i que doni explicacions".

stats