Política 16/04/2019

Els ciutadans pagaran 16.000 milions menys en impostos amb un govern del PP, segons Prohens

Els populars proposen reduir l'IRPF i l'impost de societats i eliminar els tributs de successions, donacions i hipoteques

Ara Balears
2 min
Prohens i Campany, reunits amb l'Asociació d'Empresas Familiars

PalmaLa candidata del PP al Congrés, Marga Prohens ha afirmat aquest dimarts que el projecte de Pablo Casado és el de la "revolució fiscal" perquè retornarà 16.000 milions d'euros a les butxaques dels ciutadans gràcies a la reducció d'alguns impostos i l'eliminació d'altres. Segons Prohens, aquesta política “és la millor manera d'incentivar l'economia”.

El president del PP balear, Biel Company, i la candidata s'han reunit amb representants de l'Associació d'Empreses Familiars, “amb les quals coincidim en la necessitat d'una normativa estable i la defensa de la seguretat jurídica i de figura de l'empresari”, segons ha assegurat Prohens al final de la trobada.

En aquest sentit, la vicepresidenta del partit a les Illes ha assenyalat que “alguna cosa estam fent malament a Espanya quan només el 30% dels nostres joves vol ser emprenedor”, per la qual cosa ha posat l'accent en la necessitat de facilitar l'emprenedoria.

“No podem continuar amb la criminalització de l'empresa i de l'empresari per part de l'esquerra, perquè l'única cosa que s'aconsegueix amb això és penalitzar al treballador”, ha dit Prohens, al mateix temps que ha afegit que “sempre que governa l'esquerra destrueix la classe mitjana. No obstant això, des del Partit Popular sabem que a Espanya i, concretament, a les Balears, necessitam una classe mitjana forta per continuar avançant com a societat”.

Reducció d'impostos

Així, Prohens ha detallat que “reduirem l'IRPF per sota del 40% i l'impost de societats per sota del 20%; eliminarem el d'actes jurídics documentats per a hipoteques i suprimirem els injusts impostos de successions i donacions, una cosa a la qual ja s'ham compromès tant Pablo Casado com Biel Company, perquè ningú ha de tornar a pagar per béns que ja han pagat els seus familiars”.

Finalment, Prohens ha afirmat que “eliminarem les traves als qui són els veritables protagonistes de la recuperació econòmica i la creació de llocs de treball”.

stats