Els ciutadans pagaran 16.000 milions menys en impostos amb un govern del PP, segons Prohens

Els populars proposen reduir l'IRPF i l'impost de societats i eliminar els tributs de successions, donacions i hipoteques

La candidata del PP al Congrés, Marga Prohens ha afirmat aquest dimarts que el projecte de Pablo Casado és el de la "revolució fiscal" perquè retornarà 16.000 milions d'euros a les butxaques dels ciutadans gràcies a la reducció d'alguns impostos i l'eliminació d'altres. Segons Prohens, aquesta política  “és la millor manera d'incentivar l'economia”.

El president del PP balear, Biel Company, i la candidata s'han reunit amb representants de l'Associació d'Empreses Familiars, “amb les quals coincidim en la necessitat d'una normativa estable i la defensa de la seguretat jurídica i de figura de l'empresari”, segons ha assegurat  Prohens  al final de la trobada.

En aquest sentit, la vicepresidenta del partit a les Illes ha assenyalat que “alguna cosa estam fent malament a Espanya quan només el 30% dels nostres joves vol ser emprenedor”, per la qual cosa ha posat l'accent en la necessitat de facilitar l'emprenedoria.

“No podem continuar amb la criminalització de l'empresa i de l'empresari per part de l'esquerra, perquè l'única cosa que s'aconsegueix amb això és penalitzar al treballador”, ha dit  Prohens , al mateix temps que ha afegit que “sempre que governa l'esquerra destrueix la classe mitjana. No obstant això, des del Partit Popular sabem que a Espanya i, concretament, a les Balears, necessitam una classe mitjana forta per continuar avançant com a societat”.

Reducció d'impostos

Així,  Prohens  ha detallat que “reduirem l'IRPF per sota del 40% i l'impost de societats per sota del 20%; eliminarem el d'actes jurídics documentats per a hipoteques i suprimirem els injusts impostos de successions i donacions, una cosa a la qual ja s'ham compromès tant Pablo Casado com Biel Company, perquè ningú ha de tornar a pagar per béns que ja han pagat els seus familiars”.

Finalment, Prohens ha afirmat que “eliminarem les traves als qui són els veritables protagonistes de la recuperació econòmica i la creació de llocs de treball”.

EDICIÓ PAPER 04/07/2020

Consultar aquesta edició en PDF