Podem presenta els seus candidats per aspirar a "ser la primera força de les Illes"

Yllanes assegura que la formació disposa dels millors eixos per vincular la campanya electoral a la societat

El candidat de Podem al Govern,  Juan  Pedro  Yllanes , ha destacat durant la presentació dels candidats del partit a les pròximes eleccions locals i autonòmiques que la formació aspira a guanyar les eleccions a les Illes perquè disposa dels millors eixos per vincular la seva campanya a les necessitats de la societat.

L'acte ha suposat la primera torbada de candidats municipals, insulars i autonòmics. Entre d'altres, hi han participat Aurora Ribot,  Alberto   Jarabo Viviana  de Sans, Cristina Gómez, Aitor  Morràs , Marta Carlos  i Sonia  Vivas.

El diputat de la formació ha explicat que s'intensificarà la resolució de problemes que ja ha iniciat el pacte d'esquerres a la comunitat, destacant l'aposta per l'habitatge. "Ja hi ha un compromís de construir 800 pisos, però s'ha d'aprofundir amb el lloguer social o les cooperatives d'habitatges", ha explicat, ja que considera que les Illes han d'abandonar la seva imatge de destinació només per rics i han de possibilitar als seus habitants un habitatge per "afrontar la seva peripècia vital".

També ha incidit en el transport públic i en la necessitat de pressionar al Govern espanyol  per tal que  aporti inversions per completar la xarxa ferroviària de Mallorca, mentre que el feminisme també es convertirà  un  punt important de la campanya electoral del partit.  Yllanes  ha alertat sobre l'onada que viu Espanya contra els drets de les dones i ha animat a donar resposta als partits que fomenten aquest moviment participant en la manifestació del pròxim 8 de març.

Així mateix, també ha comentat que el medi ambient i el turisme seran fonamentals dintre del programa del partit. S'ha mostrat partida de seguir apostant per la llei de canvi climàtic i pel canvi de model energètic. També ha incidit en la necessitat d'un model turístic més inclusiu, que no expulsi als residents dels seus llocs d'oci habituals durant la temporada alta.

L'objectiu d'aquesta reunió és presentar oficialment a tots i totes les candidates i candidats de Podem a les Illes Balears i explicar el plantejament de campanya  per tal que  els municipis puguin començar a treballar  d'acord amb e ls seus municipis, han indicat des del partit.

La secretària general, Mae de la Concha, ha explicat als mitjans de comunicació que "Podem és el partit que representa a la gent del carrer i a la gent normal i que ha decidit prendre el comandament de la situació del país".