Política 17/09/2020

Cort redueix les places dels tallers presencials dels casals de barri pel covid-19

Enguany només s'oferiran activitats als espais gestionats directament per l'Ajuntament de Palma

Ara Balears
1 min
Imatge d'arxiu del casal de Son Gotleu

PalmaL'Ajuntament de Palma ha programat per a aquest curs 227 activitats que es faran als vuit casals de barri que gestiona tret de Son Gotleu, perquè s'ha cedit l'espai a la Conselleria de Salut per fer-hi classes. En canvi, l'oferta presencial s'ha reduït a 3.000 places a causa de les mesures per preveure casos de coronavirus, una xifra que representa pràcticament la meitat de les places de l'any passat. Aquests tallers es faran telemàticament, mentre que la resta es podran seguir des del mateix casal.

El regidor de Participació Ciutadana i Govern Interior, Alberto Jarabo, ha comentat que enguany només oferiran activitats als casals gestionats directament per Cort. L'any passat hi havia un total de 24 casals de barri a Palma que dirigeixen les associacions de veïns, segons ha informat el Consistori en un comunicat.

Les activitats començaran a partir de dia 5 d'octubre, però les inscripcions es podran començar a fer telemàticament el pròxim dilluns a les 9 h. Qui no pugui fer-ho, té l'opció de demanar cita al casal a partir de divendres. Enguany l'àrea de Participació Ciutadana ha posat en marxa un programa informàtic que permetrà seguir les activitats de manera virtual per evitar aglomeracions.

stats