Política 11/09/2021

El PP proposa a Armengol un pacte d'inversions productives amb fons europeus

La formació ha destacat la voluntat de consens en temes "clau" per al futur de les Illes Balears

ARA Balears
1 min
Sandra Fernández i José Vicente Marí Bosó en la VI Jornada de Coordinació Insular del PP d'Eivissa.

PalmaLa secretària general del PP a les Illes, Sandra Fernández, ha mostrat a Eivissa la voluntat de consens del PP "en temes clau per al futur de les Balears". Els populars han proposat a la presidenta del Govern, Francina Armengol, un pacte d'inversions productives amb els fons europeus que "han de ser generadores d'aquest canvi i transformació".

Segons ha informat Europa Press, el PP d'Eivissa ha duit a terme aquest dissabte la VI Jornada de Coordinació Insular per establir les bases del nou curs polític. Amb el lema #ObrintCamins, la jornada ha tractat sobre inversions i fons europeus, i també sobre la importància que siguin executats "amb sentit i tinguin retorn quant a formació, a alleujar l'elevada taxa d'abandonament escolar, també quant a creixement econòmic i millora de la qualitat de l'ocupació", ha assenyalat el president insular José Vicente Marí Bosó.

Bosó, en una roda de premsa posterior a la jornada, ha explicat que "el canvi de govern el 2019 va donar certeses i seguretats als ciutadans", per la qual cosa continuen treballant en polítiques "necessàries per dur a terme una transformació del turisme que permeti corregir els desequilibris d'aquesta activitat econòmica", ha dit el president insular.

Per part seva, Fernández ha destacat que Eivissa és "la seva carta de presentació perquè entenen la política de la mateixa manera, que no és cap altra que la d'identificar els problemes, escoltar i plantejar solucions eficaces". A més, la secretària general dels populars ha explicat que el PP "està treballant en una proposta de llei d'habitatge que doni solucions reals, al contrari de la fracassada i intervencionista llei socialista".

stats