Política 31/10/2018

El PP pretén treure rèdit polític del temporal al Llevant dient que no ho fa

Margalida Prohens acusa el Govern "d'amagar alguna cosa" i recorda que "moriren 13 persones"

Maria Llull
1 min
La portaveu adjunta del Partit Popular, Margalida Prohens.

PalmaEl Partit Popular insisteix que no vol treure "rèdit polític" del temporal que assolà el Llevant de Mallorca el passat 9 d'octubre, malgrat les seves reiterades crítiques al Govern per la gestió de la tragèdia i el constant recordatori de les víctimes. "Hi varen morir 13 persones", ha recordat avui la portaveu adjunta del PP després de la reunió de la junta de portaveus.

Prohens ha assenyalat que fa "quinze dies" que el seu partit reclama el registre informàtic d'incidències (CAD) de l'112, el mateix que Núria Riera va denegar arran de l'incendi d'Andratx del 2014. "Cada dia que passa estam més convençuts que amaguen alguna cosa, encara que no ens podem imaginar què", ha dit. "Necessitam tota la informació i continuarem demanant el CAD".

Queixes per l'absència de membres del Govern al ple del Parlament

Tant Margalida Prohens com el president d'El Pi, Jaume Font, s'han queixat de l'absència de la presidenta del Govern, Francina Armengol, i de la vicepresidenta, Bel Busquets, que seran a la World Travel Market de Londres. "És una gran decepció", ha dit Jaume Font, qui també s'ha queixat perquè els consellers Marc Pons i Martí March hauran de partir abans que acabi. "Amb tot el que passa a Menorca i amb el REB, la sessió de control es podria fer dimecres o dijous", ha afegit.

"Serà atípic que falti la presidenta", ha assenyalat Prohens. "Ens trobam en una situació extraordinària, amb molts problemes, i el Govern dona l'esquena al Parlament", ha insistit.

stats