Política 23/01/2019

El PP acusa Noguera de fer campanya política amb la seva visita a Carmena

Els populars també presentaran una proposta perquè tots els programes de festes i fullets incloguin el castellà i el català

Aina R. S.
2 min
La portaveu del PP a Palma, Marga Duran

PalmaLa portaveu dels populars a Palma, Marga Duran, assegura que "és una vergonya" que el batle de Palma, Antoni Noguera, faci campanya política amb la seva visita d'aquest dimarts a Manuela Carmena. Noguera es va reunir amb la batlessa de Madrid per parlar de diferents temes i línies polítiques en comú com l'habitatge i la mobilitat.

Els populars han criticat que el batle de Palma gasti doblers públics per posar-se "el vestit de candidat de MÉS" i denuncien que parli de l'habitatge públic i la mobilitat com a eixos de la seva política, quan consideren que el seu consistori no ha fet res en aquest sentit. Duran ha denunciat que el seu equip de govern no ha complert les promeses electorals de fer més habitatge al recinte de l'antiga presó, a Son Busquets, i que hagi eliminat les ajudes de Palma Habitada.

També creuen que el tàndem de Noguera i el regidor de Mobilitat, Joan Ferrer, ha impulsat unes polítiques de mobilitat molt minses i recriminen que no s'hagin fet més pàrquings dissuasius. "Han declarat la guerra al cotxe", ha dit Duran.

Programes de festes en castellà

El PP de Palma presentarà una proposta al ple de gener perquè tots els programes de festes, fullets, 'flyers' i pòsters estiguin escrits tant en català com en castellà. Consideren que l'Ajuntament de Palma ha discriminat una de les dues llengües cooficials. "Cerquen la confrontació. Nosaltres volem l'ús de les dues llengües amb igualtat", ha dit Duran.

D'altra banda, els popular han tornat a reiterar la seva voluntat de recuperar les dues llengües per als premis Ciutat de Palma, com ja va anunciar Mateu Isern divendres passat.

stats