Política 01/07/2019

El PP critica el "caos en matèria d'urbanisme" amb Hila a Cort

El portaveu popular Julio Martínez no considera justificada la preservació de l'antiga presó

Ara Balears
1 min
Julio Martínez, regidor del PP a Cort

PalmaEl grup municipal del PP ha assegurat que la decisió del Consell de Mallorca de fer marxa enrere en el projecte de Cort de modificar l'antiga presó "constata el caos d'Hila en matèria d'urbanisme". En una nota de premsa, el PP ha remarcat que "no s'han duit a terme cap dels projectes anunciats" i que la demora per concedir llicències urbanístiques és de 18 mesos.

El portaveu del grup municipal popular, Julio Martínez, ha instat l'equip de govern a donar prioritat als 103 habitatges socials previstos al solar de l'antiga presó. També han demanat que es millori la mobilitat d'aquest entorn seguint la regulació actual i sense proposar cap modificació. Els populars volen que s'informi de la situació en la pròxima reunió de la Gerència d'Urbanisme.

Martínez ha subratllat que el projecte que Hila va presentar per a l'antiga presó es va fer "de manera improvisada i des de l'oportunisme". També ha criticat que Cort no justifica la preservació de l'antiga presó, que no preveuen l'accés ni la creació d'aparcament a la zona i que "se suprimeix un sistema viari coherent" com l'actual.

Segons el PP, "el balanç dels anys d'Hila en urbanisme reflecteixen la tossudesa a complicar la vida als ciutadans". Els populars consideren que s'ha de "dotar amb contingut les àrees de govern" per solucionar els problemes dels ciutadans i no s'ha "d'incrementar el nombre d'alts càrrecs" com ha fet Hila durant la primera setmana com a batle.

stats