Política 28/10/2021

El PP exigeix al Govern "que no continuï posant obstacles per cobrir places a Sanitat"

Els populars recalquen que el català ha de ser un mèrit i no un requisit per als professionals del sector

ARA Balears
1 min
Un professional sanitari a l'hospital de Son Espases.

PalmaEl PP ha exigit al Govern "que no continuï posant obstacles per cobrir places a Sanitat", amb la qual cosa ha valorat l'anul·lació del decret que regulava el català en aquest sector. En una nota de premsa, els populars han incidit en la manca de personal sanitari. "Sense professionals no hi pot haver sanitat pública de qualitat", han assenyalat.

Segons el PP, "estam davant un nou fracàs del Govern d'Armengol en matèria jurídica, que no fa més que crear incertesa al sector sanitari". En aquest sentit, els populars han afegit que "el català ha de ser un mèrit i no un requisit per als professionals sanitaris, als quals, a més, se'ls hauria de compensar pel cost de la insularitat per així incentivar-los per a la seva incorporació al lloc de feina".

"No és raonable que el Govern castigui els sanitaris en un moment en què encara no hem acabat de superar una pandèmia, que ha fet tremolar els fonaments de la nostra societat, en què els professionals s'han esforçat tant, posant en joc la seva integritat i salut", conclou el PP.

stats