Política 05/09/2021

El PP exigeix al Govern que les ajudes de lloguer 2021 no es paguin amb la mateixa tardança que el 2020

Els populars denuncien que el Govern va prometre abonar-les abans del final de l'any passat i encara no ho ha fet

ARA Balears
1 min
Antoni Costa, portaveu del Partit Popular al Parlament de les Illes Balears.

PalmaEl PP, amb el seu portaveu, Toni Costa, al capdavant, ha fet un comunicat per exigir que l'abonament de les ajudes del lloguer 2021 no tardin tant com estan tardant les de l'any passat. De fet, el Govern va prometre que les ajudes del 2020 es pagarien abans d'acabar l'any esmentat, però avui dia encara no s'han abonat. "Ha passat amb prestacions i ERTO, ha passat amb ajudes a pime i passa amb les del lloguer. Tenim un Govern que sempre arriba tard a qui ho necessita", ha dit Costa.

El portaveu del Partit Popular al Parlament ha volgut alertar que el mes de juliol el Govern va anunciar les ajudes del lloguer del 2021, malgrat que encara no ha havia acabat de pagar la convocatòria de 2020. "Aquesta setmana, quan ja som al setembre del 2021, el Govern encara està tramitant les del 2020 i 3.359 de les 8.334 ajudes sol·licitades no s'han resolt", ha tornat a constatar Costa.

Finalment, Toni Costa ha volgut fer una crítica directa a l'Executiu dient que "una altra vegada ens topam amb la propaganda del Govern, que fa molta via a anunciar ajudes, però després sempre arriben tard". Costa ho diu perquè els ajuts del 2020 convocats el maig de l'any passat s'han anat abonant en cinc tandes: la primera es va pagar el 29 de desembre; la segona, l'1 d'abril del 2021; la tercera, el 17 de juliol, i la quarta, el 20 de juliol. La darrera, dijous 2 de setembre, més d'un any després que s'aprovassin.

stats