Política 03/01/2022

El PP envia al Consell de Mallorca la seva carta als Reis d'Orient

Els populars han presentat 12 peticions per al 2022

ARA Balears
1 min
Els representats del PP al Consell de Mallorca presenten la seva carta als Reis d'Orient

PalmaEl Partit Popular ha presentat aquest dilluns la seva carta als Reis d'Orient, on recull 12 peticions i desitjos dirigits al Consell de Mallorca i reclamen que "resolguin els problemes dels ciutadans de l'illa". El portaveu dels populars al Consell Insular, Llorenç Galmés, ha explicat, en una roda de premsa, que s'han de solucionar molts de problemes en matèria de serveis socials, infraestructures o carreteres, entre d'altres.

En aquest sentit, el PP ha exigit al Consell de Mallorca que ofereixi les prestacions econòmiques "necessàries" a persones i famílies vulnerables i que es treballi per garantir una infància i adolescència "més feliç" als menors vulnerables i tutelats.

A més, també ha reclamat "les infraestructures necessàries que des de l'entitat insular anuncien els darrers anys, com el parc de bombers de Santanyí, la biblioteca del Monestir de la Real o el Museu Marítim de Portocolom.

Entre les peticions de la carta dels populars al Consell de Mallorca també destaca el conveni de carreteres entre el govern espanyol i l'entitat insular. El PP ha reclamat que se signi ja aquest acord perquè "és necessari que el Consell disposi d'aquesta partida pressupostària per garantir la millora i la conservació de les infraestructures de Mallorca". En la carta també han demanat que es compleixi la promesa de la Ronda Nord d'Inca i han criticat que el 60% dels projectes anunciats en matèria de turisme encara no s'han duit a terme".

A més, a la roda de premsa també han demanat que es millori la gestió de residus i que es doti el sector de l'assistència tècnica necessària.

stats