Política 18/03/2021

El PP demana explicacions al batle d'Eivissa per un dinar amb Armengol en què "no es van respectar les restriccions"

La presidenta del Govern assegura que era "una reunió de feina"

ARA Balears
2 min
Eivissa: crònica d’una                   victòria amb regust de derrota

PalmaEl PP d'Eivissa ha acusat al batle de la ciutat, Rafa Ruiz, i a la presidenta del Govern balear, Francina Armengol, de saltar-se les restriccions sanitàries en un dinar a la sala de plens de l'Ajuntament del municipi. Els populars han reclamat a Ruiz que doni explicacions del perquè està prohibit fer dinars i reunions socials a bars o restaurants de l'illa, però ell mateix organitza "un tiberi" amb la presidenta a l'Ajuntament.

El president del PP a Eivissa, José Vicente Marí Bosó, ha reclamat al batle de la ciutat que justifiqui "per què ells sí que van poder saltar-se les restriccions que després obliguen a complir als residents a l'illa". A més, José Vicente Marí Bosó ha destacat que aquest cas mostra com, per al batle d'Eivissa, la presidenta està per sobre dels ciutadans de l'illa i de les mesures sanitàries.

Davant d'aquestes acusacions, la presidenta del Govern ha destacat que es tractava d'una reunió de feina i que es van respectar les mesures sanitàries. "Continuaré assistint a totes les reunions de feina a totes les Illes", ha remarcat Armengol.

A través d'un comunicat, els populars han destacat que des de l'inici de la pandèmia el batle d'Eivissa "ha ignorat" les necessitats dels residents a l'illa i no ha ajudat als veïns ni comerciants de la ciutat afectats econòmicament i socialment per la crisi sanitària. "Només ha imposat restriccions i ha obligat a fer sacrificis als eivissencs, mentre ell se salta les restriccions per rebre la presidenta del Govern", ha destacat el president del PP a Eivissa.

José Vicente Marí Bosó ha recordat la polèmica per la vacunació dels alts càrrecs del Govern i el cas Hat, en què es va acusar Armengol de saltar-se les restriccions imposades en aquell moment. En aquest sentit, el líder popular a Eivissa ha reclamat als polítics socialistes que "donin exemple". Per al president del PP a Eivissa, el dinar "saltant-se les restriccions" del batle d'Eivissa amb Francina Armengol "és una vergonya i una falta de respecte als ciutadans que no es poden ajuntar amb familiars o altres persones i també al sector de la restauració, que duu molts de mesos obrint i tancant per decisió governativa i lluitant per a adaptar-se a les constants modificacions i restriccions imposades pel Govern".

stats