Política 21/06/2018

El PP critica que el Govern hagi trigat tres anys a presentar el Pla de transports

La portaveu popular de Transports, Mabel Cabrer, qualifica de "brindis al sol" la proposta de l'Executiu, que deixa enlaire el finançament de les actuacions previstes

Ara Balears
1 min
Segons la portaveu popular "mentre no es tengui garantit el finançament,el Pla és "una declaració d'intencions".

PalmaLa portaveu popular de Transports al Parlament, Mabel Cabrer, ha titllat de "brindis al sol" i "electoralisme" el pla de mobilitat presentat pel Govern al Consell Balear de Transports. A més, ha aventurat que difícilment estarà aprovat abans que acabi la present legislatura, ja que ara s'haurà de tramitar a les diferents administracions i entitats, i haurà de passar el filtre de la Comissió Balear de Medi Ambient i els corresponents períodes d'exposició pública.

Cabrer critica que el Govern del Pacte hagi trigat tres anys a presentar un pla "pràcticament calcat al que el PP va elaborar el 2006, quan han passat 12 anys i les coses han canviat". "En tres anys de legislatura, el Govern d'Armengol no ha fet res en matèria de transports i ara intenta justificar-se", ha afegit.

Davant d'un pla que segons Cabrer "deixa enlaire el finançament de les actuacions previstes", amb "una previsió de 1.685 milions d'euros en els seus vuit anys de vigència", la diputada popular aposta per un pla "més realista", amb mesures "assequibles econòmicament" que serveixin "per solucionar els punts més conflictius, que es concentren sobretot en els accessos de Palma".

Per a Cabrer, "mentre no es garanteixi el finançament, es tracta d'una declaració d'intencions. Tenim una saturació viària que cal resoldre urgentment i el que menys hem de fer és autoenganar-nos i enganar els ciutadans ", ha afegit.

stats