Política 25/06/2020

El PP critica Cort per "imposar" un model de transport públic sense consens amb els veïns

Els populars afirmen que els canvis a les parades de les línies de bus de l'EMT han provocat "nombrosos problemes a la ciutadania"

Ara Balears
1 min
Un autobús de l'EMT. / ISAAC BUJ

PalmaLa portaveu del PP a l'Ajuntament de Palma, Mercedes Celeste, ha criticat aquest dijous el PSOE per "imposar" als palmesans un model de transport públic sense consens amb les associacions de veïns. Celesta ha assenyalat que els canvis a les parades de les línies de bus de l'EMT han provocat "nombrosos problemes a la ciutadania", segons ha informat l'agpencia Efe.

La popular ha censurat que Cort hagi rebutjat la proposta de consensuar un nou model de transport públic que tingui en compte les demandes de les associacions veïnals afectades amb l'eliminació de parades de l'EMT.

"L'EMT no dona resposta a les necessitats dels ciutadans", ha lamentat la portaveu del PP, i ha reclamat al batle de Palma, José Hila, que "almenys faci el favor d'asseure's a parlar amb les associacions de veïns". Celeste ha afegit que l'equip de govern no ha volgut arribar "a cap mena de consens" durant el primer semestre del 2020 i que, d'aquesta manera, el problema del transport públic "s'agreujarà".

La popular ha denunciat que es hi ha casos d'espera a les parades de fins a una hora i mitja i ha criticat "l'invent" de Cort d'oferir un taxi als usuaris a les parades eliminades perquè els acompanyi a la següent parada.

A més, Celeste ha anunciat que exigirà al Consistori "una disculpa pública" per les despeses ocasionades per la denúncia imposada a l'Ajuntament de Palma pel tractament inadequat de dades de caràcter privat i pel "dany injust" causat als grups de l'oposició durant la passada legislatura.

stats