Política 30/01/2020

El PP demana la compareixença del delegat del govern espanyol per l'escàndol d'explotació de menors tutelats

Els populars volen que Ramon Morey expliqui quin paper ha tingut la Policia en aquest cas

Ara Balears
1 min
El delegat del govern espanyol, Ramon Morey

PalmaEl president del PP balear, Biel Company, ha anunciat aquest divendres que el seu partit demanarà la compareixença davant el Parlament del delegat del govern en funcions, Ramon Morey, perquè expliqui quin paper ha tingut la Policia en el cas d'explotació de menors tutelats en centres del Consell de Mallorca, segons ha informat l'agència Efe.

Segons Company, aquest escàndol "ha empitjorat cada vegada més" des que la consellera d'Afers Socials, Fina Santiago, en donà "la culpa a la Fiscalia i a la Policia". A més, el líder del PP ha acusat la presidenta del Consell, Catalina Cladera, de voler "tapar la situació".

"Consideram necessari que el delegat del govern ho expliqui tot i digui si és veritat o no que la Policia no ha actuat", ha apuntat Company.

El president popular ha indicat que el PP també es planteja demanar la compareixença parlamentària del fiscal de menors, José Díaz Cappa. "Hauria de poder-se fer si no hi ha res a amagar", ha dit. "És evident que algú no ha fet les coses bé i volem arribar fins a les darreres conseqüències", ha afegit.

stats