Política 27/02/2021

El PP de les Balears es renova per ser un partit "més fort"

Jaime Martínez és el nou president dels populars de Palma i Llorenç Galmés de Mallorca

2 min
Martínez, Fuster i Galmés.

PalmaEl Partit Popular (PP) de les Balears ha triat aquest dissabte els nous presidents de la formació a Mallorca i també a Palma. Jaime Martínez ha estat nombrat president dels populars de Palma, mentre que Llorenç Galmés ho serà de Mallorca. "L'objectiu és fer més fort el partit a les Balears, que estigui cohesionat i unit. El PP és l'única alternativa real al Govern d'esquerres d'aquesta comunitat autònoma", ha dit el secretari general del partit, Toni Fuster.

El president popular a les Balears, Biel Company, ha assenyalat que "les Illes necessiten reaccionar, necessiten sortir de la letargia en el qual estan des que governa Armengol per a tornar a ser la locomotora econòmica que sempre hem estat. I això només es podrà aconseguir amb un govern del PP".

Company ha començat el seu discurs felicitant els nous presidents del PP de Mallorca i de Palma i ha agraït la labor dels seus antecessors, Jeroni Salom i Marga Durán. "Els congressos d'avui són d'unitat i renovació per a reactivar el partit", perquè "som l'única formació que pot liderar una alternativa a l'actual Govern d'esquerres", ha dit el líder del PP.

El president dels populars a les Illes ha destacat que "davant una esquerra desbordada, prepotent, que vacuna abans als càrrecs del PSOE que als sanitaris de primera línia, que defensa als okupes en lloc dels propietaris i que en circumstàncies com l'actual continua col·locant a endollats, els ciutadans han de trobar un PP aglutinador, capaç de reactivar l'economia i d'oferir solucions als problemes de la societat".

Llorenç Galmés ha recalcat que "recuperarem les principals institucions de Mallorca per a resoldre els problemes que crea el Pacte". Per part seva, Martínez, ha exposat que es necessita recuperar "una Palma per als ciutadans, que sigui alegre, que defensi els interessos dels emprenedors, empresaris i treballadors. Hem d'intentar ser l'alternativa real". Així mateix, Llorenç Galmés ha subratllat la importància de "reforçar" l'estructura interna del partit per "demostrar que hi ha una alternativa al pacte d'esquerres".

També ha participat en el congrés el secretari del partit, Teodoro Garcia Egea. En un discurs que ha fet en línia, el polític ha dit que el PP "tornarà a ser la primera força política a les Balears, Mallorca i Palma". Així mateix, ha aprofitat la seva intervenció per criticar el govern de Pedro Sánchez: "Totes les anormalitats democràtiques d'Espanya es redueixen a una: la col·locació de socialistes i podemistes davant l'Executiu".

stats