Parlament
Política 14/11/2022

El PP acusa el PSOE de posar en risc la World Travel Market

Els populars critiquen l'ambigüitat d'Armengol pel que fa a la promoció turística

2 min
El portaveu adjunt del PP, Toni Costa

PalmaEl portaveu del Partit Popular, Toni Costa, ha acusat el PSOE d'haver posat "en perill" la fira turística World Travel Market per la polèmica entorn dels turistes britànics. "S'han traspassat totes les línies vermelles", ha assenyalat Costa, referint-se a les declaracions recollides per mitjans britànics en què la directora insular de Turisme del Consell de Mallorca, Lucía Escribano, qui hauria convidat els turistes britànics a passar les seves vacances a destinacions com Turquia o Grècia. Costa també ha criticat "l'ambigüitat i falta de criteri i model" d'Armengol en relació amb la promoció turística, la qual, segons el portaveu popular, "és absolutament necessària per apostar per la qualitat i la desestacionalització". "Hem de millorar el nostre sector turístic, però per això s'hi ha d'apostar", ha dit.

Esmena a la totalitat dels pressupostos

D'altra banda, Costa també ha fet referència a l'esmena a la totalitat dels pressupostos del Govern per al 2023 que ha presentat el PP. "Armengol continua exprimint les rendes mitjanes i baixes", ha assegurat. "Pensam que hi ha una alternativa millor: increment prudent de la despesa, per ajudar els més vulnerables, reforçar la sanitat o l'educació; abaixar impostos a les rendes mitjanes i baixes i aprofitar per reduir el deute", ha afegit.

Polèmica entorn de la sanitat

A més, Costa ha carregat contra els socialistes per haver criticat la situació del sistema sanitari a Madrid, després de la manifestació en contra de la gestió del govern d'Isabel Díaz Ayuso de diumenge passat. "S'ha de tenir la cara de formigó armat per atacar la sanitat de la Comunitat de Madrid i no veure que la sanitat pública de les Balears està pitjor, amb dades objectives del Ministeri", ha criticat. "Tots hem vist com hi havia centres d'Atenció Primària sense metges aquest estiu a les Illes", ha destacat el portaveu, qui també ha recordat que la Conselleria de Salut pagarà 50 milions d'euros a la sanitat privada per derivar-hi pacients.

stats