Política 17/10/2018

Els portaveus parlamentaris donen el condol a la família d'Arthur

Ho han fet en les compareixences posteriors a la reunió de la junta de portaveus d'aquest dimecres

Efe
1 min
Els portaveus parlamentaris donen el condol a família d'Arthur

Sant LlorençEls portaveus de tots els grups parlamentaris han transmès el seu condol als familiars d'Arthur, el nin que ha estat trobat aquest dimecres sense vida a causa de la riuada que va tenir lloc la setmana passada en el Llevant de Mallorca i després d'una setmana d'intensa recerca.

En les compareixences posteriors a la reunió de la junta de portaveus, el del PSIB-PSOE, Andreu Alcover, ha qualificat de "dramàtic" l'episodi i ha transmès un "emocionat condol" als familiars del menor.

La portaveu del PP, Núria Riera, ha parlat de "vuit dies d'angoixa que acaben amb un dolor tremend" i ha enviat "tota la força del món" als familiars d'Arthur.

L'exdiputat de Podem i actual membre del Grup Mixt, Salvador Aguilera, ha dit: "Ha estat una setmana molt llarga amb un mal final". "El nostre més sentit condol a la família del nin, no hi ha paraules", ha afegit.

El portaveu de Podem, Alberto Jarabo, s'ha sumat al condol: "Com a pare que soc, crec que haver de passar per alguna cosa així ha de ser terrible". "Tot el nostre suport a la família d'aquest nin i, per descomptat, el nostre condol".

Finalment, el portaveu de MÉS Mallorca, Josep Ferrà, ha indicat: "Una mort així suposa una profunda commoció". "Tot el nostre suport a la família del nin".

stats