Política 07/04/2020

De fer tutorials a tocar la flaüta: així els polítics aprofiten el confinament

Els representants ciutadans no perden l'ocasió de mostrar les seves activitats a les xarxes socials

Ara Balears
2 min
El Parlament s'ha buidat, i els polítics aprofiten el temps a casa

PalmaLa crisi del coronavirus i un confinament que dura setmanes també han servit per mostrar una altra cara dels polítics. Basta fer un cop d'ull a les xarxes socials per veure'ls desenvolupar tota classe d'activitats més enllà de les imatges de quan fan feina, les quals també s'esforcen a mostrar. L'expresident del Govern amb el PP i ara eurodiputat de Ciutadans, José Ramón Bauzá, ha fet un tutorial en tota regla de com rentar-se les mans. Durant més d'un minut, explica com fregar-les i la importància de deixar-les eixutes. El diputat del PP Toni Costa tira de música tradicional i mostra les seves habilitats amb la flaüta i el tamborí.

El diputat de MÉS per Mallorca Josep Ferrà aprofita el pati de casa seva per fer bons dinars si el temps acompanya, com demostra aquest tuit del passat 20 de març, quan dinà de sopes mallorquines amb ous fregits i patates.

D'altres, com Marc Pérez-Ribas (Ciutadans), aprofiten aquests dies per fer de voluntaris i mostrar-ho als seus perfils.

El diputat d'El Pi Josep Melià també aprofita el temps lliure per posar-se al dia amb aficions com la lectura. El darrer llibre que ha compartit a les xarxes socials ha estat Mort de dama, de Llorenç Villalonga, el qual, segons reconeix el mateix Melià, era una de les seves assignatures literàries pendents.

Per part seva, el diputat al Congrés del PSOE Pere Joan Pons, a més de deixar constància dels seus gustos cinematogràfics i literaris, també posa sobre la taula alguna anècdota de la convivència familiar durant el confinament.

El batle d'Inca, el socialista Virgilio Moreno, ha mostrat amb orgull les seves adquisicions de producte local. "Productes km 0 i suport al sector primari de la nostra ciutat. Recordem-ho sempre!", ha exclamat en el seu perfil de Twitter.

En el cas de la presidenta del Govern, Francina Armengol, les xarxes socials se centren en el dia a dia de la gestió política. Però de tant en tant es troben moments de pausa, com el de la imatge amb els colors del capvespre al Consolat de Mar.

stats