Política 24/02/2018

Pericay es reuneix a Eivissa amb el CSIF per anunciar que Ciutadans vol eliminar el requisit del català

El portaveu de Cs a Balears trasllada també l'associació AVAT la seva preocupació pel lloguer turístic

1 min
El portaveu de Ciutadans, Xavier Pericay, reunit amb representants del CSIF a Eivissa.

El portaveu i diputat de Ciutadans (Cs) Balears, Xavier Pericay, s'ha reunir aquest divendres, juntament amb el coordinador del Comitè Insular d'Eivissa, Jose Luis Rodríguez Poblador, amb representants de la Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) durant la seva estada a la illa d'Eivissa per traslladar-los la voluntat de Ciutadans (Cs)d'eliminar el requisit del català en la sanitat pública. “El català no pot ser un requisit en l'administració pública, ja sigui en salut com en serveis centrals, sinó que ha de ser un mèrit”, va manifestar Pericay.

“S'ha de preservar la igualtat de tots els ciutadans espanyols perquè puguin accedir i promocionar-se a qualsevol plaça de l'Estat”, va explicar Pericay, que va assegurar que “no podem crear barreres”.

Durant la seva estada a Eivissa, el portaveu de Cs Balears també es va reunir amb membres de la Junta Directiva de l'Associació d'Habitatges Turístics Vacacionals d'Eivissa i Formentera (AVAT), als quals va traslladar la seva preocupació per la situació del lloguer vacacional. “El Govern s'ha centrat en el lloguer vacacional, i s'ha oblidat d'invertir en habitatges protegits o a incentivar el desenvolupament del lloguer residencial”, va indicar Pericay.

stats