Política 08/11/2019

Podem reclama el vot per començar el canvi

La formació morada remarca que el dia de la votació és l'únic moment que la ciutadania té el mateix poder que Florentino Pérez o Ana Botín

Maria Fuster
1 min
Podem reclama el vot per començar el canvi

PalmaLa candidata al Congrés dels Diputats per Podem Lucía Muñoz ha destacat que el diumenge 10-N és l'únic dia de l'any en què la ciutadania té el mateix poder que Florentino Pérez o Ana Patricia Botín, i que això s'ha d'utilitzar perquè no governin els que no es presenten a les eleccions. La cap de llista, Antònia Jover, per part seva, ha destacat que dia 10 de novembre "podem començar el canvi, a fer polítiques diferents que cuidin la gent".

Jover assegura que sortiran a guanyar i que esperen ser la primera força progressita de les Illes i que "pactaran amb els partits que vulguin augmentar el salari mínim als 1.200 euros, garantir les pensions i fer un partit progressista".

Les candidates al Congrés, Antònia Jover i Lucía Muñoz, amb la candidata al Senat per Mallorca, Beni Aguiló, aquest divendres, el darrer dia de campanya, des de la parada d'Unides Podem a la plaça Espanya de Palma han demanat el vot.

Podem demana el vot per frenar una "ultradreta més embravida que mai" i un "bipartidisme que vol aplicar les mateixes receptes que ja va aplicar en l'antiga crisi i que només han duit més precarietat i unes condicions més difícils per tenir una vida digna".

Així mateix, la candidata al Senat per Mallorca, Beni Aguiló, ha assenyalat que no hem de deixar que ens retallin drets, que tornem a sofrir retallades els de baix". Aguiló ha demanat el vot per formar "un govern amb tu".

stats