Podem proposa que al bus nocturn les dones puguin baixar allà on sigui més segur per a elles

Vivas: "Volem protegir d'agressions sexuals les joves que tornen a casa després de prendre unes copes"

Els candidats a la batlia de Palma per Podem, Albert  Jarabo  i Sonia  Vivas, han presentat una de les propostes del seu partit a l'aturada de bus de la plaça d'Espanya. Els de Podem volen que "totes les dones que facin ús del transport públic nocturn puguin baixar en el punt del trajecte que sigui més segur per a elles", ha assenyalat Sonia  Vivas , qui també ha explicat que hi haurà un protocol que establirà aquesta iniciativa. "Volem protegir d'agressions sexuals les joves que tornen a casa després de prendre unes copes " .

"Quan  parlam  de feminitzar la política, de feminitzar la ciutat, parlam  també d'això", ha assegurat  Vivas, qui ha recordat que a Espanya "cada cinc hores s'anuncia una agressió sexual" i que hi ha 110 "grups com la Manada" registrats, amb un total de 350 agressors sexuals denunciats per violar dones en grup. " Apostam  per un transport feminista que eviti agressions sexuals que es produeixen constatant". També ha remarcat que un 50% de les dones que han patit agressions sexuals són menors d'edat.

Podem ha realitzat un vídeo, del qual ha fet difusió a les seves xarxes per explicar la importància d'aquesta mesura.La formació morada ha informat que a Oviedo i a Sevilla s'ha implementat aquesta proposta amb eficàcia.

EDICIÓ PAPER 12/10/2019

Consultar aquesta edició en PDF