Política 18/03/2023

El Pi presenta la llista per a Cort: “Som els mallorquins que hem tornat per governar ca nostra”

Asseguren que lluitaran per "una Palma neta, segura, amb una mobilitat moderna i amb habitatge per als joves"

ARA Balears
1 min
El Pi ha presentat la seva candidatura a l'Ajuntament de Palma

PalmaEl Pi ha presentat aquest dissabte la seva llista electoral per a l’Ajuntament de Palma amb vista a les pròximes eleccions del mes de maig. Encapçalada per Carles Cabrera i amb Coloma Bover com a número 2, els regionalistes han assegurat que no hi ha millor opció que ells i que “els mallorquins hem tornat per governar dins ca nostra”.

Durant l'acte de presentació de la candidatura, Carles Cabrera ha destacat que la llista conformada inclou perfils molt diversos i gent independent "que representa els diferents sectors de la societat palmesana". Pel que fa als objectius polítics dels regionalistes, el cap de llista ha defensat que "volem una Palma neta, segura, amb una mobilitat moderna i amb habitatge per als joves". "No necessitam un tramvia que tardi mitja hora a arribar a l’aeroport i que embossi encara més els carrers de Ciutat", ha sentenciat.

En els primers llocs de la llista, acompanyen Cabrera i Bover el taxista i pilot d’avió Toni Crespí, la sindicalista i jubilada Catalina Barceló i el gerent sanitari Jorge Castro. Cabrera també compta amb el vicepresident de les Joventuts Europees i del Consell de la Joventut, Jordi Prunés, i amb l’administrativa Collete Enoso.

stats