Política 31/07/2021

El Pi estudiarà propostes per afrontar la nova etapa del partit

El Consell General s'ha reunit aquest dissabte per determinar les bases del congrés de setembre

2 min
Un moment de la reunió d'aquest dissabte.

CostitxEl Pi ha reunit aquest dissabte a Costitx el Consell General per començar a determinar les bases del pròxim congrés, que es farà dia 25 de setembre, apunta la formació política en una nota. Durant la reunió s'ha explicat la situació del partit i "s'han obert una sèrie de propostes sobre com s'ha d'afrontar la nova etapa", ha dit el secretari general, Tolo Gili.

"Volem pactar un full de ruta que ens porti al congrés amb garanties i que la gent hi participi i hi faci aportacions. Volem que sigui un congrés com més obert millor i que serveixi per rellançar el partit, cosa que, tal com s'ha demostrat, és molt necessari per poder defensar els interessos de la nostra terra sense cap directriu de Madrid", ha afegit.

El secretari general d'El Pi també ha assenyalat que la formació política ha de "preparar un reglament per al congrés i facilitar tota la informació a les candidatures que es vulguin presentar. El que menys importa ara són els càrrecs del partit, sinó que hem de col·laborar tots per fer una proposta atractiva i que connecti amb la ciutadania."

Respecte de la situació actual del partit, Gili l'ha qualificada de "complicada" i "estranya". "Ens ha afectat internament, però no volem que ens afecti externament. En el congrés del 25 de setembre modificarem als estatuts tot el que no ha sortit bé fins ara i triarem un nou equip de direcció per tirar endavant el projecte", ha recalcat Gili. Per part seva, el president interí d'El Pi, Toni Salas, ha afirmat que en el partit "sempre hi ha moviments perquè som vius". Així mateix, ha insistit que El Pi "és un projecte necessari que cerca participar en la política municipal, autonòmica i estatal".

stats