Política 26/02/2018

Les pensions i el lloguer turístic, protagonistes del ple del Parlament de demà

El Partit Popular ha preparat un seguit de preguntes per retreure al Govern la manca de diàleg i consens

Ara Balears
1 min
Francina Armengol, a un ple, en una imatge d'arxiu

PalmaAquest dimarts, el ple del Parlament debatrà qüestions com les pensions i el lloguer turístic. El grup parlamentari popular ha preparat un seguit de preguntes per retreure al Govern la seva manca de consens respecte d'assumptes com el Pla de transports i el finançament dels consells.

La portaveu del grup del Partit Popular, Margalida Prohens, demanarà a la presidenta del Govern, Francina Armengol, si considera que hi ha hagut prou diàleg per organitzar la regulació del lloguer turístic. Serà la darrera de la llista de preguntes que, amb termes similars, faran els representants del PP, que també preguntaran sobre el consens pel que fa al Pla de transports de Balears, la liquidació del avançaments econòmics als consells, l'ampliació del parc natural de l'Albufera i les zones de protecció per a aus (ZEPA) i la construcció de les escoles 'barraca'.

D'altra banda, Podem demanarà al Govern que fomenti el transport públic i farà menció a la manca de mitjans per protegir les dones maltractades a Eivissa.

El portaveu d'El Pi, Jaume Font, s'interessarà per les subvencions que el Govern preveu per completar els ajuts dels estudiants que fan Erasmus.

MÉS per Menorca farà preguntes sobre el centre d'interpretació de la Reserva de la Biosfera de Menorca i Ciutadans instarà el conseller d'Educació a explicar com regularà les places d'assessor docent per al proper curs.

stats