Política 04/03/2020

Un total de 48 productors participaran els dies 4 i 5 d'abril en la IV Fira Arrels de Menorca

Els germans Torres, amb dues estrelles Michelin, hi faran una demostració

Ivan Martin
1 min
Les demostracions de cuina a càrrec de diversos xefs són un reclam a la fira.

MaóTot a punt per a la quarta edició de la Fira Arrels, que se celebrarà en el recinte firal de Maó els dies 4 i 5 d'abril. Serà el primer certamen organitzat a Menorca relacionat amb el món culinari i el producte local, després de rebre el guardó com a Regió Gastronòmica Europea. Enguany hi participaran un total de 48 productors, el doble dels que varen paticipar en la primera fira.

Els assistents podran comprar els productes menorquins en un espai que presenta una imatge renovada, perquè aquest any disposarà de nous estands de fusta dissenyats per a l'ocasió, així com de l'organització d'un nou servei de ludoteca per a nins i nines. La Fira Arrels manté els tres espais que l'han caracteritzat des dels seus inicis; l'Aula Cuina, on diversos xefs locals i internacionals cuinaran en directe, l'Aula Tast, on es duen a terme les degustacions, i l'Aula Infantil, dirigida als més petits de la casa, on es fan tallers i activitats de lleure.

A l'Aula Cuina, els protagonistes de la quarta edició seran els xefs Sergio i Javier Torres, que hi participaran amb una demostració d'alta cuina d'autor amb producte autòcton. Els germans Torres, que dirigeixen el restaurant Cocina Hermanos Torres de Barcelona, tenen dues estrelles Michelin i aposten per la innovació i l'avantguarda amb la base del producte local.

stats