Política 28/06/2018

Cort aprova instal·lar una pantalla per veure les semifinals i la final del Mundial si Espanya queda finalista

La proposició presentada pel Partit Popular ha tingut el suport de l'equip de govern i de Ciutadans

Aina Riera Serra
1 min
Cort aprova instal·lar una pantalla  per veure les semifinals i la final del mundial si Espanya queda finalista

PalmaL'Ajuntament de Palma ha aprovat avui en sessió plenària instal·lar una pantalla per poder veure els partits de la selecció espanyola en el marc del Mundial.

La proposta ha estat presentada pel grup del Partit Popular, que també ha suggerit que la pantalla es col·loqui al poliesportiu de Son Moix.

La regidora del PP Marga Duran ha dit que si es va accedir a col·locar-ne una a la plaça de les Tortugues de Palma per retransmetre el partit entre el RCE Mallorca el passat 27 de maig, el més lògic seria fer el mateix per als partits de la selecció. De fet, Duran s'ha mostrat molt sorpresa, ja que a la resta de les comunitats, "fins i tot les governades per equips d'esquerra, han proposat una iniciativa semblant".

La regidora d'Educació i portaveu, Susanna Moll, ha dit que les despeses per a la retransmissió del partit del RCE Mallorca varen anar a càrrec d'IB3. En tot cas, Moll ha dit que Cort estaria d'acord a instal·lar una pantalla, però només en el cas que Espanya arribi a les semifinals. Tot i això, no s'ha acabat de concretar on s'ubicaria.

stats