Política 30/06/2019

Una pancarta d'Òmnium amb el lema "Ho tornarem a fer" sobrevola aquest estiu les platges catalanes

Fins al 18 d'agost es podrà veure al Maresme, la Selva, el Baix Penedès i el Tarragonès

Ara
1 min
Una pancarta d'Òmnium amb el lema 'Ho tornarem a fer' sobrevola aquest estiu les platges catalanes

BarcelonaUn dron sobrevola aquest estiu el litoral català amb una pancarta gegant on es pot llegir: "Ho tornarem a fer", la frase de Jordi Cuixart que més va ressonar en els torns d'última paraula dels acusats al Tribunal Suprem. Òmnium Cultural ha engegat una campanya amb aquest lema que va començar amb un festival de música a Santa Perpètua de Mogoda, el Cuixart Rock, i que ha continuat amb anuncis publicitaris en marquesines i altres plataformes a la via pública.

La pancarta va començar a sobrevolar les costes catalanes aquest dissabte al matí i ho farà cada cap de setmana, matí i tarda, fins al 18 d’agost: 16 dies i 32 vols en total. Els trams del litoral on es podrà veure el dron amb la pancarta són des de Blanes fins a Premià de Mar i des de Cunit fins a Roda de Berà.

Les grans dimensions de la pancarta permeten llegir-la des de la sorra. Aquesta acció s’emmarca en la campanya 'Ho tornarem a fer', impulsada per Òmnium Cultural, per explicar que "l’única manera de garantir els drets és exercint-los". "Si l’Estat vulnera drets fonamentals, els tornarem a exercir", afirma l'entitat.

stats