Obren sense incidències importants els 385 col·legis electorals de les Illes Balears

Només hi ha hagut un retard important al centre Juan de la Cierva, que, per aquest motiu, tancarà mitja hora més tard que la resta

Els 385 col·legis electorals de les Illes han obert aquest diumenge a les 9 hores amb l'única incidència del situat al centre educatiu Juan de la Cierva, que, a causa de la indisposició d'un dels seus vocals, ha hagut de retardar l'obertura a les 9.30 h. Aquest fet motivarà que aquest col·legi electoral estigui obert fins a les 20.30 h, mitja hora més la que la resta de centres de votació, que tanquen a les 20 h, informen fonts de la Delegació del govern.

El retard d'aquesta col·legi s'ha degut que el substitut del vocal indisposat ja havia abandonat el local perquè el titular hi era present, però aquest s'ha trobat malament just abans d'acabar-se de constituir la taula. Finalment, un suplent d'una altra taula s'ha presentat voluntari per substituir la persona que faltava.

També s'ha registrat una incidència lleu al col·legi electoral situat a CEIP  Son  Pisà  (districte 2 – secció 2 – taula única) a Palma. S'ha  trencat la llista de votants d'una de les taules, que ha estat reposada  immediatament, sense que s'hagi alterat l'activitat d'aquest col·legi  electoral.

La resta dels 385 col·legis electorals de les Illes Balears per a la celebració  de les eleccions generals d'aquest diumenge han obert les votacions a les  9 hores sense que hi hagi hagut cap incidència que hagi alterat el  procés.

EDICIÓ PAPER 16/01/2021

Consultar aquesta edició en PDF