Política 30/04/2019

Miquel Ensenyat: “Hem estat i serem el motor del canvi a les Balears”

MÉS per Mallorca reivindica les polítiques impulsades per la formació com a garantia d'un Govern "valent" després del 26-M

Ara Balears
1 min
Miquel Ensenyat: “Hem estat i serem el motor del  canvi a Balears”

PalmaEl candidat a la presidència del Govern per la formació ecosobiranista MÉS per Mallorca, Miquel Ensenyat, i el candidat a la batlia de l'Ajuntament de Palma, Antoni Noguera, han explicat aquest dilluns les línies generals de la campanya de les autonòmiques i locals. En aquest sentit, Ensenyat ha reivindicat la feina feta des del Govern i les polítiques impulsades per la seva formació que ara "són referents a l'Estat i arreu d'Europa". D'acord amb Ensenyat, "hem estat i serem el motor del canvi a les Balears". El candidat ha afegit que si són un exemple a seguir és perquè les persones de MÉS per Mallorca s'han esforçat per "poder impulsar polítiques valentes".

En aquesta línia també s'ha expressat Antoni Noguera, qui ha assenyalat que "no ens quedam a la banqueta quan toca sortir a governar, sinó que ens implicam per millorar la vida de la gent de Mallorca". El batle de Palma ha posat com a exemple lleis com la d'igualtat o la de residus o mesures com el Decret de posidònia o el Pla d'equipaments comercials com a mesures que s'han impulsat des de MÉS per Mallorca i que necessiten tenir continuïtat.

"Hem posat les bases d'un canvi de model en només quatre anys. Ara és imprescindible que hi siguem perquè tingui continuïtat", ha afirmat Noguera. Segons el número u de MÉS per Palma, aquesta legislatura ha quedat demostrat que la força ecosobiranista és necessària per "garantir que les polítiques progressistes i centrades en les persones es tirin endavant".

stats