Cort
Política 04/01/2024

MÉS per Palma regala carbó al PP pels Reis

Regidors de MÉS per Palma consideren que hi ha un centenar de motius perquè el PP en rebi un bon sac

ARA Balears
1 min
Foto de la campanya

PalmaTres regidors de MÉS per Palma –Neus Truyol, Miquel Àngel Contreras i Kika Coll– han deixat una senalla amb carbó just davant de la porta de la seu del PP a Palma. "Mentre les famílies no poden arribar a final de mes pels preus abusius de l'habitatge, el PP es nega a aplicar la llei i limitar preus", ha escrit a les xarxes socials Neus Truyol amb motiu d'aquesta campanya.

Al compte oficial de MÉS per Palma a X, els ecosobiranistes han escrit: "Hi ha un centenar de motius perquè aquesta nit dels Reis el PP rebi un bon sac de carbó. Quin és el teu motiu perquè ses Majestats màgiques deixin #carbóperalPP?".

Miquel Àngel Contreras, per la seva banda, ha publicat: "Pels pactes de la vergonya amb Vox i pels retrocessos que suposen en matèria de llengua, d'educació, de polítiques LGTBI, memòria històrica... Per tot això i per moltes coses més, aquesta Nit dels Reis #carbóperalPP".

A més dels organitzadors, diferents usuaris s'han afegit a la campanya compartint a les xarxes les seves opinions. Entre ells destaca el diputat al Congrés, Vicenç Vidal, que ha criticat que el PP hagi renunciat "als fons europeus pel tramvia de Palma i per no promoure i defensar el transport públic".

stats