Política 07/10/2019

Más País es presentarà a les Illes Balears

La formació d'Íñigo Errejón ha aconseguit els 2.000 avals necessaris per formalitzar la candidatura

Ara Balears
1 min
Iñigo Errejón participarà en l'acte central de Podemos a Palma.

PalmaMás País, la formació liderada per l'exmembre de Podem Íñigo Errejón, ha aconseguit les signatures necessàries per formalitzar la seva candidatura i es presentarà com una formació independent a les Illes Balears. Hores abans del final del termini de recollida de signatures, la nova formació d'esquerres ja n'ha superat el mínim necessari, segons ha informat 'Diario de Mallorca'.

Un cop superat aquest tràmit, Más País comença a muntar les llistes per a les eleccions del pròxim 10 de novembre, i, segons ha pogut saber l'ARA Balears, la militant d'Unides Podem de Palma Marisa Lucas es perfila com a possible candidata de la nova formació.

La possible arribada de Marisa Lucas a Más País constata els moviments que hi ha hagut a Podem a les Illes les darreres setmanes, ja que una bona part de la direcció es pot qualificar d'errejonista. Algunes fonts del partit no dubten a assegurar que hi ha dues posicions al respecte i fins i tot s’aventuren a situar diverses candidates de les llistes d’Unides Podem a la candidatura de Más País. Altres fonts afirmen que alguns membres descontents amb l’actual direcció han intentat contribuir a l’arribada del nou partit d’una manera discreta.

stats