Política 03/04/2018

MÉS per Mallorca diu que és impresentable que Rajoy deixi els ciutadans de les Illes sense el 75% de descompte del transport aeri

La portaveu de la formació, Bel Busquets, considera que el PP balear o bé diu mentides o bé no té cap tipus d'influència

Ara Balears
1 min
MÉS per Mallorca titlla d'impresentable que Rajoy deixi els ciutadans de les Illes sense el 75% de la bonificació aèria

PalmaMÉS per Mallorca acusa el govern de Rajoy de presentar uns pressupostos antisocials i recentralitzadors i ha aixecat la veu contra la proposta de pressupost presentada avui al Congrés. La no inclusió del descompte del 75% en els vols entre les Illes i la Península ha centrat una bona part de les crítiques de la formació ecosobiranista.

"El PP balear ens va dir que seria possible si hi havia nous pressupostos a l'Estat: o ens prenien el pèl o tornen a demostrar que no tenen cap influència a Madrid", ha assegurat la coportaveu Bel Busquets. "Quan la senadora Catalina Soler cridava 'les Illes són meves' al Senat, volia dir que eren seves per perjudicar-les?", ha recordat Busquets.

MÉS per Mallorca ha criticat que l'Estat dediqui milers de milions al transport en altres comunitats autònomes, i en canvi, continuï considerant els ciutadans de les Illes Balears "ciutadans de segona".

El coportaveu Guillem Balboa també ha assegurat que "és un dels pressupostos més antisocials i recentralitzadors de la història recent". "L'increment més gran es produeix en el Ministeri de Defensa, un clar reflex de la ideologia de qui governa a Madrid", ha declarat. El coportaveu sobiranista ha acabat lamentant que als comptes estatals no s'hi hagi vist una millora del finançament autonòmic "que al cap i a la fi vol dir més doblers per a educació, serveis socials i sanitat" ni del REB que ha de compensar la insularitat de les empreses i els ciutadans illencs.

stats