Política 04/03/2021

MÉS insisteix a reclamar la convocatòria de la Comissió Ètica del Govern per les vacunacions irregulars

Els ecosobiranistes envien formalment un segon escrit a l'òrgan exigint l'obertura de la investigació interna

ARA Balears
1 min
El coordinador de MÉS per Mallorca, Antoni Noguera.

PalmaMÉS per Mallorca reclama una vegada més per escrit la convocatòria urgent de la Comissió d'Ètica Pública de les Illes Balears. La formació ecosobiranista celebra que Carlos Villafáfila ja no sigui el responsable de la campanya de vacunació com havia exigit, però, com ha mantingut des del moment que es va saber que un seguit de membres del Govern s'havien vacunat abans d'hora, ha demanat aquest dimecres per escrit que es convoqui la comissió per analitzar els fets.

La formació liderada per Toni Noguera va fer la primera petició formal el passat 9 de febrer i, des de llavors, no ha rebut cap resposta dels responsables de la Comissió. Aquest organ ètic del Govern es va constituir el maig del 2016 i fins avui només s'ha convocat per esbrinar què va passar amb l'anomenat cas Contractes, que afectà algunes conselleries de MÉS la legislatura passada.

Actualment, aquesta comissió està sota el paraigües de la conselleria de Juan Pedro Yllanes. Les competències en transparència eren de la Conselleria de Presidència de Pilar Costa fins a la darrera remodelació del Govern, el 12 de febrer.

stats