Política 16/04/2021

MÉS adverteix al Govern que si no es convoca la Comissió d'Ètica prendrà "les mesures oportunes"

Els ecosobiranistes han demanat per tercera vegada que aquest òrgan es reuneixi per tractar la vacunació de càrrecs

1 min
El cordinador de MÉS per Mallorca, Antoni Noguera

PalmaMÉS per Mallorca ha sol·licitat per tercera vegada al Govern que convoqui la Comissió d'Ètica perquè es pronunciï sobre la vacunació de càrrecs. Els ecosobiranistes varen fer les dues anteriors peticions el 9 de febrer i el 3 de març, i no han rebut cap resposta a les seves reclamacions. "Entre aquesta setmana i la següent hi ha d'haver una resposta", ha indicat el coordinador de MÉS, Antoni Noguera, en declaracions a IB3. En cas contrari, Noguera ha assegurat que la formació prendrà "les mesures oportunes".

El coordinador ecosobiranista s'ha referit al Cas Contractes, que va afectar membres de MÉS, sobre el qual la Comissió d'Ètica sí que es va pronunciar aviat. "No pot ser que es facin parts i quarts, i que un cas es convoqui molt més aviat i que ara veiem que no hi ha cap classe d'activitat", ha afegit.

L'executiva de MÉS es reunirà dilluns i tractarà aquest assumpte. "Ja valorarem quin serà l'escenari B si no es convoca", ha comentat Noguera. Segons ha pogut saber l'ARA Balears, la formació no descarta acudir als tribunals. "El que no entenem és que la Comissió no es convoqui. Aquesta és una eina fonamental per poder donar un dictamen d'algunes qüestions que poden generar dubtes", ha sentenciat.

stats