Política 11/06/2022

MÉS-Estimam Palma revalida Contreras i Truyol com a líders municipals

La formació municipal renova la comissió local i dona el tret de sortida a l'any preelectoral

ARA Balears
1 min
Neus Truyol revalidada com a portaveu de Més-Estimam Palma

Més-Estimam Palma ha revalidat aquest dissabte en un acte al parc de les Fonts Miquel Àngel Contreras com a coordinador i Neus Truyol com a portaveu del grup municipal. Igualment, més de 150 militants han escollit la nova Comissió Coordinadora, formada per Kika Coll com a nova secretària d’Acció Política; Xisca Mir com la nova secretària d’Organització i Finances, i Marta Guijarro com la secretària de Comunicació.

D'aquesta manera, el grup municipal dona el tret de sortida a l'any preelectoral. A més, la militància ha elegit com a membres de la Coordinadora: Rosa Cursach, Rosa Mascaró, Uta Gritschke, Xisca Prats, Fina Santiago, Miquel Àngel Barceló, Chema Ferrer, Pep Mallol, Àlex Segura i Antoni Trobat. Així mateix, una representant de Mallorca Nova, una de l’Espai Feminismes de la formació ecosobiranista, una del Partido Socialista de Libre Federación i els regidors Llorenç Carrió i Antoni Noguera també formaran part de la nova Coordinadora. 

En concret, més del 92% dels vots han renovat la coordinació de Contreras, que ha dit que continuarà liderant la feina del partit i el treball dels regidors de la formació ecosobiranista. Contreras ha explicat que alguns dels objectius principals de MÉS-Estimam Palma són continuar "desenvolupant i consolidant les polítiques que ja s’havien iniciat en aquest mandat", i "treballar per assolir els millors resultats a les eleccions municipals de 2023".

Finalment, la nova portaveu de la formació ecosobiranista a Ciutat, Neus Truyol, ha assegurat que “Palma no necessita partits de l’establishment que es dobleguen als interessos dels lobis i els grans capitals. Tampoc unes extremes dretes i dretes extremes que retallin drets i llibertats. Palma necessita un projecte valent i transformador com el de MÉS-Estimam Palma”.

stats