Política 25/03/2018

Sugrañes demana al PP balear que revisi la dotació per a promoció turística des del Govern

La presidenta dels populars de Menorca adverteix que l'illa perdrà 2,2 milions d'euros en cinc anys amb l'acord acceptat pel tripartit del Consell

Ara Balears
1 min
La presidenta del PP de Menorca critica que s'hagi acceptat una dotació que titlla d'insuficient i regressiva.

PalmaLa presidenta del Partit Popular de Menorca, Misericòrdia Sugrañes, ha reclamat al partit un compromís amb la revisió de la dotació de la transferència de la promoció turística a partir de maig de 2019. Sugrañes ha aprofitat les jornades interinsulars que s'han duit a terme aquest cap de setmana a Mallorca per advertir que, amb l'acord acceptat pel tripartit del Consell Insular, Menorca perdrà 2,2 milions d'euros en cinc anys i haurà de destinar 1,5 milions anuals de recursos propis per finançar la competència.

Consellers i diputats en el Parlament de Menorca han participat, juntament amb companys de les altres illes, en dues jornades de debat i anàlisi de la gestió dels diferents pactes que governen en les institucions insulars.

En la seva intervenció, la presidenta insular ha insistit en l'error que suposa acceptar una dotació “insuficient” i que, a més, és “regressiva”, una cosa "que no s'havia vist mai".

Sugrañes lamenta que els menorquins estiguin sofrint en primera persona polítiques fruit "de la filosofia dels talibans que ens governen i que estan obsessionats a prohibir".

La presidenta dels populars de Menorca ha criticat la "lamentable situació del departament de Benestar Social i tenir la carretera paralitzada tres anys, amb l'increment de la inseguretat que això suposa. Aquests són solament dos exemples que ens permeten afirmar que és mentida que treballin per a les persones, com els agrada dir. En realitat, només es preocupen de les pedres del nostre paisatge. El desenvolupament sostenible és molt més que protegir les pedres”.

stats