Política 11/05/2019

El Pi reivindica en campanya la necessitat de millorar els serveis a les barriades de Palma

El candidat a la batlia defensa la importància de dur a terme polítiques de proximitat i centrar la gestió en els problemes reals dels ciutadans

Carles Tudurí
1 min
El Pi reivindica en campanya la necessitat de millorar els serveis a les barriades de Palma

PalmaEl candidat d'El Pi a Palma, Josep Melià, ha reivindicat aquest dissabte, durant el míting d'inici de la campanya electoral a Son Dameto, la necessitat de millorar els serveis municipals a les barriades de Palma. Melià ha defensat la importància de "portar a terme polítiques de proximitat i centrar la gestió en els problemes reals dels ciutadans i ciutadanes".

El candidat d'El Pi Palma ha proposat que "el local on assaja l'Orquestra Simfònica de les Illes Balears es converteixi en un espai per als veïns del barri". En aquest sentit, ha afegit, "volem una Palma més participativa i donar veu a les associacions i entitats civils". Melià ha estat acompanyat de la número dos de la candidatura d'El Pi Palma, Neus Sánchez, la candidata d'El Pi al Consell de Mallorca, Xisca Mora, i el candidat d'El Pi al Parlament de les Illes Balears, Jaume Font.

Font, en el seu discurs, ha deixat clar que "ahir vàrem assistir a una subhasta pública d'habitatges públics, una de 5.000, l'altra de 6.000, l'altra de 8.000... i en aquests darrers vuit anys, ni els uns ni els altres n'han fet cap. Com pot ser creïble una gent que no ha estat capaç de fer habitatges públics en tot aquest temps?". Font s'ha compromès que "El Pi desbloquejarà totes les normes que hi ha perquè pugui ser àgil fer habitatges públics i tancar acords amb la iniciativa privada perquè hi pugui haver habitatges per vendre i per llogar a preus assequibles".

stats