Política 30/03/2018

El PP critica l'Ajuntament de Consell per matar coloms a perdigonades

El grup popular retreu que el govern municipal no dóna suport als caçadors però es dedica a matar coloms al centre del municipi

Efe
1 min
El PP critica a l'Ajuntament de Consell per matar coloms a perdigonades

PalmaEl PP de Consell ha criticat avui que el govern municipal "no doni suport als caçadors mentre es dedica a matar coloms a perdigonades", un fet que considera una mostra d'incoherència per part del batle, Andreu Isern, i el seu equip.

El portaveu del grup del PP al consistori, Joan Campins, ha retret que els partits que governen (PSIB, MÉS i Som Consell) votessin en contra d'una moció per defensar els drets dels caçadors davant "els reiterats atacs" del Govern.

El grup de l'oposició assegura en un comunicat que la "incongruència" només s'entén perquè "des de Palma els diuen el que ha de votar".

"Respecte a la matança de coloms autoritzada per l'equip de govern al centre del municipi, el PP de Consell recorda que hi ha una conveni amb la Fundació Natura Park perquè s'encarregui del control d'aquestes aus al poble, agafant-les amb gàbies i altres sistemes", conclou la nota.

stats